ara com ara...
què és i qui som
contacte
Enllaç al BLOG
   
 


L'associació sociocultural Tub d'Assaig 7,70 és un paraigües sota el qual unes quantes persones ens aixopluguem per a crear circ. Inicialment ens varem ajuntar a finals de 2007 per trobar la solució a un problema: la necessitat de tenir un espai, a Terrassa, adequat per a la pràctica de cada una de las especialitats circenses dels components d'aquest tub d'assaig.
Amb temps i dedicació hem portat a terme tot tipus d'iniciatives circenses, aconseguint en aquests primers 5 anys infiltrar-nos a la xarxa cultural i social de Terrassa i obrir-nos una parcel·la dins el món del circ. El Festival de circ de Terrassa, els quatre cabarets-espectacles anuals, tallers de circ en família, tastets de circ per a iniciar-se, formació per a professionals. Tenim el pressentiment que ho estem fent bé, conscients que sempre pot ser millor, el més difícil encara!

Actualment disposem d'un local de 120 m2 per la pràctica del circ i comptem amb una setantena d'usuaris habituals, entre joves amateurs, tècnics de l'espectacle, escenògrafs i artistes professionals. Estem esperant, per part de l'ajuntament de Terrassa, la cessió d'un nou espai d'uns 800 m2 per a poder ampliar la nostra activitat creativa i de formació, ja que l'actual local se'ns queda petit. Tub d'Assaig 7,70 som un equip humà que participem activament a l'assemblea, per la gestió, coordinació i organització de les activitats que duem a terme sense ànim de lucre. També contem amb l'ajut de volutaris i amics.
qui som?
Cia. Balusca
Marc Muñoz
i
Núria Puig
ciabalusca@gmail.com


Circucho's Band
Alexis Paez
i
Cristian Quiñones
fofuchoynegrucho.blogspot.com

Cia. Filigranes i S3 de Riure
Albert Pérez
i
Jordi Torrens
i
Marta Riba
www.ciafiligranes.net
www.3deriure.org
Duo Diavolef
Albert Ubach
i
Cristian Uroz
diabolocristan@gmail.com
veure vídeo

Mago Manu
Manu Jimenez
magomanu@hotmail.com
Circ Pistolet
Enric Petit i Estrenjer
i
Rat Serra Bacardit
circpistolet@gmail.com

Toni Castells
Escenograf
www.tonicastells.wordpress.com

Marta Garcia Cardellach
fotògrafa d'espectacles
www.martagc.com

Jordi Martinez
Tècnic
jordi.ms@hotmail.com