espais

Escola Vallès
Teatre Principal

Les activitats del 3, 4 i 5 de setembre són gratuïtes i amb inscripció prèvia

Reserves a partir del 29 d’agost a

https://www.entrapolis.com/organitzador/associacio-de-circ-tub-dassaig-770


3_setembre


Circ Vermut__Absurd | 19:30 h | Escola El Vallès

Descripció

La pista de circ, teló de fons, crispetes… El circ ambulant ha arribat!

Uns acomodadors estrafolaris jugaran i escalfaran l’ambient. Sense voler sembla que l’espectacle ja ha començat i van passant disciplines i gags d’humor absurd. Coneixem un freak dels aneguets de banyera, que fa equilibris sobre tubs i fustes. Veiem una demostració de velocípede i uns mètodes peculiars de fer anar les escombres. Una cosa porta a la següent i sense donar massa temps per pensar arribem al final de l’espectacle amb una carrera de bicicletes esbojarrada i virtuosa.

Integrants

David Candelich
Jordi Mas

 

Reserva d’entrades

A partir del 29 d’agost a
http://entrapol.is/7OJUY

Kolektivo Konika__La punta de mi nariz | 21:30 h | Escola El Vallès

Descripció

Tornem als orígens per reconstruir una memòria comuna. Costums sense sentit aparent, però que donen lògica a la nostra manera de ser. Sis cossos en joc, sis mons. A la deriva cap a una realitat conjunta i compartida. Ens cuidem, ens portem, ens llisquem, ens empenyem.

Portés acrobàtics i cant com a oportunitat per a deformar tot i convidar-vos a conèixer les nostres peculiaritats molt de prop.

La programació d’aquest espectable ha rebut el suport del Fons de cooperació del projecte Travesia- Pirineus de circ.
Travesía – Pirineus de circ és un projecte de cooperació per als anys 2020-2022, cofinançat per la Unió Europea en un 65% a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020)

Integrants

Candela Casas
Elisa Strabioli
Greta Marí

Mar-i-cel Borràs
Michela Fiorani
Shakti Olaizola

Reserva d’entrades

A partir del 29 d’agost a
http://entrapol.is/LAZTe


4_setembre


Tallers de Circ | 10h-11:30h | Escola El Vallès

Descripció

Tallers oberts per a aprendre diferents tècniques de circ, adreçat a les famílies i els infants.

Pensats per durar mitja hora amb un aforament de 50 persones, es poden inscriure en 3 franges horàries diferents: de 10h a 10:30h, de 10:30h a 11h i d’ 11h a 11:30h. Entre cada franja horària es destinaran uns minuts a desinfectar el material.

A càrrec de Tub d’Assaig

 

Reserva d’entrades

A partir del 29 d’agost a
http://entrapol.is/sD36X

Sonso Clown__Simplex | 12 h | Escola El Vallès

Descripció

No hi ha edat per a la bogeria… Només hem de deixar que Sonso Clown ens agafi de la mà per a introduir-nos en el seu imaginari, ple d’astúcia i fantasia: una mica de màgia, unes notes de música, circ i molt humor gestual: amb Sonso, definitivament, la felicitat és un veritable joc d’infants! ​​

​És per a tots perquè és senzill, com el seu nom indica, Simplex! Troba el que tots tenim en comú: l’humor, la sorpresa, la tendresa… Quan aquest pallasso es troba amb nosaltres, pot passar qualsevol cosa.

Integrants

Sonso Clown

Reserva d’entrades

A partir del 29 d’agost a http://entrapol.is/iufpW

Duo Laos__Oveja Negra | 19:30 h | Escola El Vallès

Descripció

Ser l’Ovella Negra de la família no combrega amb el que estableix dins de sistema familiar. Això sol ocasionar molts conflictes i ser objecte de crítiques.

No seguir els costums, anar en contra del corrent. Ser diferent pot ser molt complicat i no sempre serà ben entès.

Una història acrobàtica marcada pels jocs de rols, la confiança i el lliurament.

Una comèdia que planteja un interrogant sobre les característiques de cada gènere i els seus diferents enfocaments en les nostres societats. Un homenatge a totes aquelles persones que van haver de amagar la seva identitat per desenvolupar-se i expressar-se.

Dues Ovelles Negres unides creant el seu propi ramat.

Integrants

Mercedes Martín García
Pablo German Raffo Durruty

Enllaços

www.duolaos.com

Reserva d’entrades

A partir del 29 d’agost a
http://entrapol.is/frsMo

Gran Gala del Festival | 21:30 h | Escola El Vallès

Descripció

Una gran gala de circ on es posaran a prova les lleis de la natura i del públic en un espectacle ple de risc, màgia, rialles i proeses inimaginables.

Portés acrobàtics, llit elàstic, malabars, clown, corda llisa, trapezi, roda cyr….Tot plegat en un còctel preparat única i exclusivament per al festival amb música en directe! De debò us podeu arriscar a perdre-us-ho?

Integrants

Daniel Esteban
Cia Badocs

Fifi&Fer
Aida Kala
El Basti
Àngel De Miguel
Oriol Pilolet

Reserva d’entrades

A partir del 29 d’agost a
http://entrapol.is/fi2jN


5_setembre


Tallers de Circ | 10h-11:30h | Escola El Vallès

Descripció

Tallers oberts per a aprendre diferents tècniques de circ, adreçat a les famílies i els infants.

Pensats per durar mitja hora amb un aforament de 50 persones, es poden inscriure en 3 franges horàries diferents: de 10h a 10:30h, de 10:30h a 11h i d’ 11h a 11:30h. Entre cada franja horària es destinaran uns minuts a desinfectar el material.

A càrrec de Tub d’Assaig

 

Reserva d’entrades

A partir del 29 d’agost a
http://entrapol.is/Cx18t

Capitán Spriki__Tu superhéroe de confianza| 12h | Escola El Vallès

Descripció

“Capità Spriki, el teu superheroi de confiança” és un espectacle de circ humorístic on un excèntric superheroi salvarà la vida als assistents de les formes més divertides i surrealistes.

Acrobàcies, cançons, dansa i projeccions audiovisuals que fusionen la realitat amb la ficció són els ingredients de les seves aventures.

Aquest personatge quixotesc ens farà riure mentre reflexionem sobre l’esdevenir del món, transmetent valors tan importants com el diàleg, la tolerància, la cura mútua, el reciclatge i el respecte a la natura.

Intèrpret

Daniel Esteban

Reserva d’entrades

A partir del 29 d’agost a
http://entrapol.is/NQUIT

Cia. Soon__Gregaris | 19:30h | Escola El Vallès 

Descripció

Gregaris no és èpic, ni tampoc heroic. Gregaris és un espectacle de suar, honest, dolç i divertit que parla del cantó més humà de l’esport.

A través de l’acrobàcia i l’ humor els 2 artistes posen el focus en la seva relació d’amistat i en com transiten de la col·laboració al conflicte, tot buscant l’equilibri entre gregari i líder. Busquen constantment jocs per provocar-se i mesurar-se, però tot i les diferències que van sorgint, la complicitat és sempre present, ja que en el fons, només es tracta d’un joc.

A l’escena, barregen una presència tendre y subtil amb un alt nivell tècnic en les disciplines de circ. Bàscula, màstil xinès i acrobàcia en un espectacle de 50 minuts per tots els públics que pot ser representat en sala i a l’exterior.

Integrants

Manel Rosés
Nilas Kronlid

Reserva d’entrades

A partir del 29 d’agost a http://entrapol.is/kZT5v

Nueve Uno__Suspensión | 21:30h | Escola El Vallès

Descripció

Veiem cinc homes a escena. Són normals, estan dalt d’un escenari. Cadascun diferent i tots iguals. Tenen cura d’ells mateixos, s’empenyen i celebren junts. Estan llençant ganivets envers la seva pròpia ombra, mirant cap a ells mateixos i parant per escoltar. Suspensión és la nostra pilota llençada a l’aire que assoleixen l’instant de suspensió; el moment en què tot pot passar, el moment en què podem cedir a la gravetat, o prendre decisions diferents, el moment en què una pilota es queda flotant i, juntament a això, tots contenim l’alè a l’escenari. El moment de Suspensión.

Integrants

Carlos Marcos
Fernando Santa-Olalla
Jorge Silvestre
Josu Monton
Miguel Frutos

Reserva d’entrades

A partir del 29 d’agost a
http://entrapol.is/QTXyC


10_setembre


Loops Col·lectiu__Baba Yaga | 21h | Teatre Principal | Preu 10€

Descripció

Tres artistes madurs proposen un espectacle despullat de tot artifici. Dos músics i una artista de circ ofereixen una actuació sensible i commovedora manllevada dels seus anys d’experiència. La força de la fragilitat que només creix amb els anys. Com a única via de supervivència, en forma de viatge, de camí cap a la catarsi. La música i el circ junts cap a una forma híbrida on la presència de cadascun continua sent l’element essencial de la història. Teatre creatiu de l’intimisme, l’actor és l’autor de si mateix.

Després d’una llarga trajectòria treballant per separat, en projectes personals o implicats en altres companyies girant arreu del món, Marian Barahona, Jordi Blanch i Ariadna Gilabert es retroben i creen aquest primer espectacle junts. L’expressió sensual d’una veu salvatge, els ritmes trepidants d’un saxo que fan vibrar i el desafiament d’un cos en moviment. Més enllà de les performances i il·lusions, l’escena que ens presenten crea emoció.

Integrants

Marian Barahona
Jordi Blanch
Ariadna Gilabert

Entrades

Clica aquí!


12_setembre


Companyia de Circ Eia__Nuye | 18h | Teatre Principal | Preu 20€

Descripció

Despertem en un lloc solitari després d’un llarg aïllament. Ens falta quelcom. Comencem a buscar dins nostre per tornar a completar-nos: busquem entre les nostres llums i les nostres ombres, parts de nosaltres que semblen contradictòries, però que són complementàries: el surrealisme, la racionalitat, la certesa, la poesia… I de sobte, quan el món exterior xoca amb l’interior, ens adonem encara més nítidament de la necessitat d’anar a buscar i connectar amb l’altre. Amb l’altra. I poder tocar-nos, donar-nos la mà, abraçar-nos, compartir-nos… Com mitges paraules que es busquen per a compondre una frase… Perquè a vegades sentim que estem fets i fetes de moltes meitats.

Equilibri, confiança, dualitat, separació, conflictes… Són conceptes que apareixen en aquesta proposta circense i coreogràfica per a sis acròbates que recull el nostre anar i venir entre un mateix i els altres, en una recerca constant per a completar-nos. L’obra sorgeix de l’exploració de les diverses dinàmiques de les relacions de parella.

Integrants

Luca Bernini
Francesco Germini
Laia Gómez Iglesias
Abby Neuberger
Maiol Pruna Soler
Ona Vives Pérez

Enllaços

www.circoeia.com

Entrades

Clica aquí!

AMB EL SUPORT I LA COL·LABORACIÓ