ELS ESPAIS DE TUB D’ASSAIG

750m2 per a la pràctica del circ

L’associació realitza les activitats de formació, entrenament i exhibició en dos locals que sumen 450 m2 al carrer Sant Leopold, 63 de Terrassa. 

 Aquests espais estan equipats amb ancoratges al sostre i a terra per a elements específics de circ i i tenim tot el material necessari per a entrenar i per crear. També hi tenim una petita oficina i sala de reunions.

Des del 2020 tenim un espai de creació i residències de 300m2 a l’edifici del Condicionament Terrassenc, al carrer Canonge Rodó, davant el número 49. Més informació sobre el Lab7,70 clicant aquí.

Els anys 2022 i 2023 hem pogut modernitzar i fer més sostenibles les nostres instal·lacions gràcies a ser beneficiaris d’una línia de subvencions del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, finançades amb càrrec als fons derivats de l’instrument europeu de recuperació Next Generation EU, mitjançant el mecanisme de recuperació i resiliència que estableix el Reglament (UE) 2021/241 del Parlament Europeu i del Consell, de 12 de febrer de 2021.

Logotip dels fons europeus Next Generation

VOLS LLOGAR L’ESPAI

Oferim diverses opcions per a companyies i/o grups
Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns el teu projecte.

CONTACTA’NS