Produccions

FESTIVAL DE CIRC DE TERRASSA

Des del 2009

El Festival de Circ de Terrassa, nascut el 2009 a mans de Tub d’Assaig, és un projecte que integra un seguit d’actes i espectacles dedicats de ple al món del circ: exposicions, cinema, animacions, gales i música, presentacions de la temporada, treballs steroides injectables en procés…

>     + INFO

Produccions

CIRC DE L’ANY

Des del 2007 – Activitat cultural de referència de la ciutat

La primera edició de l’espectacle de circ que l’associació va presentar en motiu de la cel·lebració d’any nou va ser a la seu de Tub d’Assaig l’any 2007, va anomenar-se “Circusalem” i se’n van fer dues representacions. En aquella ocasió els diners recaptats van ser destinats al manteniment de l’espai que feia ben poc l’associació havia estrenat i molts artistes van col·laborar-hi de forma desinteressada.

Al llarg dels anys la proposta ha anat creixent, s’ha professionalitzat i s’ha anat movent: la primera cita de circ de l’any ha passat per diferents espais de la ciutat tals com l’Ateneu Candela, El Teatre Alegria i des del 2012 fins l’actualitat s’exhibeix al Centre Cultural de Terrassa.

Es tracta d’una proposta plenament consolidada i es pot considerar que és una de les activitats culturals de referència a la ciutat els primer dies de cada any.

Produccions

GALA DE CIRC DE FESTA MAJOR

Des del 2008

La primera edició de la gala de circ de festa major va ser el 2008 a l’amfiteatre del parc de Sant Jordi amb l’espectacle Caravana Cabaret creat pels membres de Tub d’Assaig, posteriorment va passar per la plaça del Vapor Ventalló i des del 2012 es celebra a la Plaça Vella.

És un esdeveniment que cada any genera molta expectació i una de les apostes segures durant la gran festa de la ciutat. La prova és que el dimarts de festa major, a la Plaça Vella no hi cap ni una agulla!

Produccions

ESPECTACLES A MIDA

Adaptat a les teves necessitats

Segons demanda treballem per fer l’espectacle més adient a les necessitats demanades, per tal d’ajustar-nos a criteris artístics, econòmics, espacials, d’edat, etc, i així poder fer arribar el circ i les arts escèniques a tot arreu.
Tenim capacitat per crear gales de circ per a associacions de veïns, festes majors de ciutats o festivals, animacions i esdeveniments per empreses, aniversaris, teatres, etc…