TALLERS DE CIRC

Oferim diverses opcions per a gaudir del Circ en familia i per dinamitzar qualsevol tipus d’esdeveniments.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per explicar-nos la teva idea!

CONTACTA’NS

Produccions

FORMACIONS PER A GRUPS

Grups entre 15 i 30 participants

Les formacions per a grups són activitats creades amb l’objectiu d’apropar disciplines relacionades amb les arts escèniques i el circ a grups tancats.

TIPUS DE FORMACIONS
Malabars, acrobàcies de terra, acrobàcies aèries, equilibris sobre objectes, equilibris en parelles, acrosport, acroioga, clown, expressió corporal, dansa i moviment, improvisació teatral, maquillatge. Generalment aquesta activitat s’imparteix en sessions que poden ser úniques o múltiples, i que duren entre una i tres hores.

Tastets de circ

RACONS DE CIRC

Grups entre 15 i 30 participants

Racons de circ és un projecte per difondre l’art del circ als espais públics, perquè les persones participants facin un tast d’algunes disciplines de circ.

La disposició de les activitats es fa per “racons”. Cada racó té el seu propi formador o formadora que explica i acompanya l’activitat. Requisits de l’espai: entre 50 i 100m2 per racó.

S’ofereixen diferents disciplines:
Acrobàcia aèria: trapezi, teles, corda i cèrcol. Malabars: diàbolos, plats xinesos, bastons del diable, carioques, bitlles, …
Equilibris sobre objectes: funambulisme i slack-line, rola-boles, pilotes d’euilibris, xanques, monocicles.
Acrobàcies: acrobàcia de terra, parcour, minitramp, en parelles i acrosport.

Tastets de circ

CIRC EN FAMILIA

Grups entre 50 i 75 participants

El circ en família és una activitat creada amb la intenció de fer gaudir de la pràctica del circ a persones de totes les edats alhora. Plegades poden descobrir, jugar i experimentar entre elles amb diverses disciplines de circ. Per a aquesta activitat es disposen diversos racons de circ en els quals els formadors i formadores especialitzats guien les persones que participen en el taller.

Tastets de circ

ANIVERSARIS AMB CIRC!

Vine a celebrar amb nosaltres

Aniversari i circ… la combinació perfecta! Vine a gaudir de la celebració al nostre local i descobreix la màgia del circ a través de les seves tècniques i disciplines. Convida a les teves amistats a una experiència inoblidable i deixa-les amb un pam de nas!