2_setembre


Cie Hop Là!__Urban | 19h | carrer Infant Martí

Descripció

La compagnie Hop Là! és un col·lectiu jove de circ.
A través del seu primer espectacle Urban, ens volen oferir una mirada a l’evolució dels diferents comportaments que ens trobem al carrer.
I si junts somiéssim amb la ciutat del demà?

Integrants

Charlotte Maillard
Lucie Otter

Marine de Graindmason
Romain Robert

Col·lectiu TQM__Volov | 20:30 h | Plaça de l’Assemblea de Catalunya

Descripció

Volo, corro, pujo, baixo… fins ben amunt. Corro de nou, sense tocar el terra, ben alt i fent cercles. Aterro. Em paro. Contemplo. M’envolto d’olors noves, els meus ulls ploren llàgrimes que no coneixien abans i ric. Ric tan fort que em sorprenc a mi mateixa. I canto a pit desplomat.

Segueixo el meu viatge. No estic sola, estic amb vosaltres. Sóc jo. Sóc jo amb vosaltres. Sóc vosaltres. No sóc res. No sóc res i ho sóc tot. Sóc soroll i remolins, turbulències i marees. Raigs d’esperança i crits colèrics. Sóc una nau en constant moviment, navego per les meves emocions i les dels que, de prop o des de la distància, m’acompanyen.

Portés acrobàtics i cant com a oportunitat per a deformar tot i convidar-vos a conèixer les nostres peculiaritats molt de prop.

Integrants

Sait Tamir
Asvin López
Toni Gutiérrez
Mila Martínez
Tanja Haupt
Nacho López


3_setembre


Tallers de Circ | 10h-11:30h | carrer Infant Martí

Descripció

Tallers oberts per a aprendre diferents tècniques de circ, adreçat a les famílies i els infants.

A càrrec de Tub d’Assaig

 

Los Barlou__Set Up | 12 h | carrer Infant Martí

Descripció

Fascinats per la pompa de les grans produccions, tres excèntrics personatges pretenen emular-les de la manera que saben: amb un gust més que dubtós i un imaginari propi d’octogenàries. A més a més s’han confós d’horari i arriben mitja hora tard. En fi, tot això no els impedeix fer gala d’una gran incompetència i descoordinació al més alt nivell. És un espectacle que alguns titllarien de metacirc (circ dins del circ), nosaltres li diem passar una bona estona. I està comprovat.

Passin i vegin.

Malabars, màgia, monocicles i equilibris impossibles, tot amb humor a dojo i acció trepidant. Aquests són els principals ingredients d’aquest espectacle per a tot tipus de públic i que es pot fer al carrer, teatre i/o altres espais polivalents.

Integrants

Minervino Montell
Daniel Cercos
Jordi Juanet

Lucas Ruiz Prod.__REC.ON(strucció) | 19 h | carrer Infant Martí

Descripció

L’art circense, que acostuma a indagar a la representació del que és impossible, a dotar de imatges i sons allò inimaginable, com expressa la seva pròpia experiència de crisi, de transformació, de dol?, fins on pot interrogar els límits del possible, quan es troba al buit del gairebé sempre improbable?

A partir de l’exposició dels seus personatges a la finitud de l’existència, REC.ON(strucció) indaga en aquelles experiències que solen esdevenir invisibles a l’afany per la conservació i les certeses.

Allò transitori, allò inestable queden al nu de la mà d’uns personatges forasters de si mateixos.

Integrants

Lucas Ruiz
Max Calaf

Gran Gala del Festival | 20:30 h | Plaça de l’Assemblea de Catalunya

Descripció

Una gran gala de circ on es posaran a prova les lleis de la natura i del públic en un espectacle ple de risc, màgia, rialles i proeses inimaginables.

Portés acrobàtics, equilibris sobre objectes, verticals, clown, quadrant aeri, antipodisme,…Tot plegat en un còctel preparat única i exclusivament per al festival! De debò us podeu arriscar a perdre-us-ho?

Integrants

Peter Punk
Lucas Cantero
Laia i Ona
Col·lectiu Mur
Cia PakiPaya
Selyna Bogino


4_setembre


Tallers de Circ | 10h-11:30h | carrer Infant Martí

Descripció

Tallers oberts per a aprendre diferents tècniques de circ, adreçat a les famílies i els infants.

A càrrec de Tub d’Assaig

 

Cia La Bleda__Les vacances de Madame Roulotte| 12h | carrer Infant Martí

Descripció

Comencen les vacances. Arriba al lloc on creu que serà perfecte per passar el seus dies de relax. Allà té una gran sorpresa : hi ha un munt de gent que l’espera i vol passar amb ella aquesta estona. El bon humor respirarà per tot arreu, els ocells, les flors, els arbres, la gent, tot amb gran felicitat. Però no tot serà perfecte … segur que aquestes vacances seràn un veritable record per sempre més.

Intèrpret

Helena Escobar

Lumo Company__Nomad | 19h | carrer Infant Martí 

Descripció

La sorra incorpora els conceptes de principi i final. La sorra és viva i al final tot es transformarà en sorra? Nomad és la història de tots els nòmades, que no pertanyen a cap lloc, però se senten com a casa allà on van. Tots som viatgers en aquest viatge còsmic, sentim, ballem i sentim la turbulència incessant de l’eternitat. Podríem aturar-nos per trobar-nos, notar els altres que ens envolten, acceptar-los, estimar-los i compartir el que tenim. I guarda un gra de sorra com a record.

Integrants

Hanna Moisala

Cia Du’K’tO__Lume | 20:30h | Plaça de l’Assemblea de Catalunya

Descripció

L’espectacle presenta un món íntim entre els quatre intèrprets, ambientat en un espai en blanc que bé podria ser un vaixell o un castell de llençols d’infants. Un conjunt heterogeni de teles crea un recorregut d’entrada del públic per dins l’espai escènic, que aviat es transformarà i adquirirà diferents conformacions durant l’espectacle, condicionant la visió de l’espectador.

Els quatre personatges transiten entre el món de fantasia i el terrenal, representant conceptes antagònics que opten per un acte de llibertat i coratge de posar-se en joc. Mitjançant un llenguatge escènic que es nodreix del circ i es complementa amb el teatre i la dansa, es desenvolupen les diferents escenes, majoritàriament duets, on hi apareixen les acrobàcies, els malabars i el trapezi. Les parts grupals destaquen per la recerca en la tècnica dels portés acrobàtics i la seva integració amb el trapezi.

Integrants

Bàrbara Vidal
Odilo Fernández
Sofía Nuñez
Bernat Messeguer

AMB EL SUPORT I LA COL·LABORACIÓ DE